Амфитеатри

Студенти

Распореди

Катедри

Професори
Вер.1.0
By Infoproject Computers
Локации
Пребарај Предавања по локации и по денови .
Show Date Picker   
Бриши услов

Листа на  Предавања во  
Пред.назив Сем. Насока   Датум Час   Локација
Нема податоци

Коментарите се привремено исклучени.


10/10/2013 Започнува новиот начин на работа на системот
за евиденција на настава на Медицински факултет.
Поради елиминирање на веројатноста на грешка во он-лајн работа,
во иднина ќе се применува следниот начин на работа:
Читачите ќе се исчитуваат навечер, секој работен ден, од страна на серверот.
Податоци од тековниот ден ќе бидат на располагање после 22 (околу) часот.
На овој начин нема да има можност да се "изгубат" податоци за време на исчитувањето.
Доколку приметите некоја грешка од тековниот ден Ве молиме веднаш да не известите.


НЕМА ПОТРЕБА ДА ПОМИНУВАТЕ НЕКОЛКУ ПАТИ СО ИСТАТА КАРТИЧКА, и ДА ПРАВИТЕ ДУПЛИ ЗАПИСИ!! .


Записите, за цела недела, од новата локација (нема мрежа) на амфитеатар Гинекологија ќе бидат исчитувани само во петок, на крај на ден!!